Livet är underbart

höstspring

Hösten visade sig från sin allra bästa sida – klar himmel, sol, nästan vindstilla och 16-17 grader fast vi hunnit till mitten av oktober.

Det var i lördags, det.

I kväll var det ”back to normal”. 11 kilometer i ösregn, ösregn och åter ösregn. Bara att bita ihop, fast egentligen störs jag nästan aldrig av regnet, i alla fall inte om jag har keps med en ordentlig skärm som skyddar ögonen. När det däremot börjar bli blött i skorna, då börjar det bli påfrestande, och ikväll inträffade Den Obehagliga Blötan efter ungefär 7 kilometer. Å andra sidan klarade jag av att springa 3 mil i spöregn i Köpenhamn förra våren, så varför klaga?

Dagens blöta runda innebar att jag nu kutat 100 mil sedan nyår och det är förstås en milstolpe som alltid känns lika speciell och det tog mig 91 timmar och 43 minuter i effektiv löptid. Håller bara knän och annat så kommer jag förhoppningsvis upp i 125 mil innan året är slut.

Men det är skitsamma… Nu ska alla blöta kläder in i tvättmaskinen!

RunTobyRun!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

6 − fyra =