Hyde Park – en klassiker

image
Marble Arch

Är i London och även om jag använt mitt ”Oyster card” flitigt på tunnelbana och buss så har det blivit åtskilliga kilometer till fots.

I går morse tog jag en frukostjogg runt Hyde Park, en riktig klassiker. Gillar egentligen inte att springa på tom mage men av praktiska skäl var det inte genomförbart att först äta och sedan smälta maten.

Tog det lugnt och kände glädjande nog inte av något alls i ryggen – precis som rehab-Jonas förutspått och det känns ju lovande. Ska försöka göra ett nytt försök i morgon innan vi styr kosan mot Gatwick och flyget hem. Blir spännande att se hur lätta fötterna är efter dagens långpromenad….

RunTobyRun!
tillägg tisdag: andra varvet runt parken, i högre tempo och utan fotopauser gick på fina 5:18 – det bästa på länge, trots storstadströtta ben, dåligt med sömn och eventuellt en begynnande förkylning. Mer trafik idag och mer trängsel på trottoarerna men bara ett ofrivilligt stopp vid rödljus. Härligt!

1 kommentar

  1. Åh nu fick jag Londonabstinens.
    Skönt att det kändes bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

16 − 16 =