«

»

jul 25

Värsta tänkbara sällskap

Fick sällskap på rundan idag av ett gäng parasiter, värsta sortens löpmarodörer. Borde terroriststämplas och kastas ut ur landet.

Jag talar om de där små äckliga svarta strecken, ”strippsen”, som brukar dyka upp längs våra vägar i Skåne när det drar ihop sig till skördetid. Som älskar att klibba sig fast på svettiga armar och som motvilligt låter sig sköljas bort i duschen.

Vet inte vad de har för plats i näringskedjan men om – eller om? – det finns någon fågel eller annat djur som gillar dem, så kom, bara kom. Ät så mycket ni vill! Det kommer att göra livet mycket lättare på nästa löprunda!

stripps
Förra årets ”stripps” (19 juli 2014)

2 kommentarer

  1. Märta

    Ja de där är störiga. Inte äckliga som mördarsniglar eller fästingar, men man blir liksom aldrig av med dem.

  2. Christina Sedwall

    Fy vad äckligt.
    Mamma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

fem × 2 =