Bästa tiden på året!

Raps

Ja, kanske inte precis för min rygg, men bortsett från den så är det en fantastisk årstid, som gjord för kortärmat och shorts och få sin belöning för allt slit i blåst och skånskt pissregn på tvären under det mörka halvåret.

Det är nu man inte ska ha för bråttom utan stanna upp och njuta av naturen. Av rapsfälten som exploderat, blommor och buskar och träd som visar upp sig i all sin prakt och av att kvällarna äntligen blivit behagliga.

Det är nu jag vill ta mig ut i den skirande gröna bokskogen, sträcka på mig och dra till med ett vårtjut och blicka framåt mot i alla fall de fem månader på året då löparlivet är som bäst. Förutsatt att man är hel och frisk, förstås.

Men oavsett… När du ger dig ut nästa gång: ta god tid på dig, sakta ner eller stanna upp och njut!

RunTobyRun!

Äpple

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

fjorton + nitton =