Första målet nått

I och med dagens 8.3-runda på Romeleåsen är årets första mål i hamn – trots att det återstår 2.5 månader på detta mitt femte träningsår.

Jag mäter ju, som bekant, träningsår 19 juni-18 juni och med dagens kuperade runda på åsen är nu det primära måler nått: 1200 km, vilket motsvarar 100 km per månad.

Tar nu sikte på mitt sekundära mål, att springa Sveriges längd under ett år, 1572 km – något jag aldrig varit i närheten av tidigare. Låg klart före tidtabellen fram till den sista januari, men förkylningarna under februari och mars innebar ett stort tapp som blir tufft att hämta hem. Dock, det finns fortfarande en liten chans att nå ”Treriksröset” men då krävs det att jag får vara hel och frisk och klarar av både många och långa pass. Så vi får se hur det går…

RunTobyRun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

tre × 4 =