«

»

jul 24

Vågar testa nytt

De senaste fem åren har jag haft antingen Asics eller Adidas på fötterna, men idag bestämde jag mig för att pröva ett märke jag aldrig testat förut: New Balance.

Tiden får utvisa om valet var bra för mina fötter men de kändes i alla fall väldigt sköna när jag testade dem på löpbandet i butiken. Och så är de snygga, gråa med lite Jamaica-influens. Som Bolt, ungefär, garanterat snabba 🙂

RunTobyRun!

2 kommentarer

  1. Märta

    Haha ja de påminner faktiskt om Bolt! Hoppas farten sitter i skon.

    1. tobycatrunning

      Kan behövas, inte mycket speed i mina ben just nu eller min sega kropp överhuvudtaget. Måste vara en allergisk reaktion på två veckors jobb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

8 + elva =