Tripp, trapp, trull

Årets i särklass enformigaste träningspass – ja, så kan man väl enklast beskriva dagens trappintervaller på jobbet. 165 trappsteg upp från källaren, lika många ner igen.

Totalt blev det 15 vändor upp och ner – utan att allt för många kollegor såg mig – och totalt 4 950 trappsteg. Plus 50 till på vägen tillbaka upp till mitt skrivbord på ”fyran” för att hämta mina grejor och bege mig hemåt så det blev 5 000 jämnt.

Även om dagens pass innebar ett antal höjdmeter (en sammanlagd stigning på 300-350 meter) var det förstås ett klent substitut jämfört att träna på riktiga, klippiga branter, som en del jag nosade på uppe på Kullaberg förrförra helgen. Och ska jag vara ärlig så var utsikten inget vidare. Inte ett fönster!

RunTobyRun!

Redo för sista 152 stegen nerför…
”Jobbet”
Det här inlägget postades i 2019 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + åtta =