Skåneleden (del 8)

Idag blev det ytterligare en sträcka på Skåneleden, den åttonde i ordningen för min del. En lättlöpt etapp öster om Holmeja, i huvudsak längs en skogsväg.

De varnade för pågående jakt, men jag varken såg eller hörde något så jag frågade för säkerhets skull en annan löpare med hund om han hade sett eller hört något innan jag gav mig ut på Skåneleden österut.

Den officiella etappen heter 17 och jag betade av delar av den för två veckor sedan. Nästa gång blir det förhoppningsvis resterande bit mellan Eksholm och Sturup/Malmö Airport (har inte vant mig än, trots att det är flera år sedan de bytte namn…).

Läs mer om mina etapper på Skåneleden och se bildgalleri HÄR.

RunTobyRun!

Rofyllt vid Eksholmssjön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

nitton + 19 =