Nicht Berlin men shortspremiär

Nein, det blir ingen marathon i Berlin den 27 september – loppet ställs in men inte ”direkt” på grund av Covid-19-pandemin utan utifrån staden Berlin och delstatens beslut att inte tillåta några arrangemang med fler än 5 000 åskådare förrän tidigast i slutet av oktober.

Beskedet kom igår kväll och det återstår nu att se hur arrangörerna kommer att hantera årets anmälningar och avgifter – för min del får de gärna flytta över alla startplatser till hösten 2021. Återstår också att bestämma hur jag själv ska göra i september… Mycket möjligt att jag och min kompis åker ner i alla fall och vem vet, vi kanske gerillaspringer maran den 27:e. Vilket vi väl i så fall inte kommer att vara ensamma om…

Annars har jag just kommit hem efter en vända till Minnesberg, där jag återknutit bekantskapen med den gamla banvallen. Extra fin så här års och några veckor framåt när naturen exploderar.

Bilens termometer visade på 17 grader när jag stannade till för att byta om och ge mig ut på en lugn och rätt tung runda – men vacker och trevlig ändå. Så det blev faktiskt shorts-premiär!

Jaha, tänker kanske du? Det var väl på tiden… Finns ju vissa som började med shorts och kortärmat redan i januari… Ja, det gör det säkert, men du som följt bloggen vet att jag inte är sån utan gärna byltar på mig en tröja för mycket. Men i dag fick i alla fall långbrallorna ligga kvar i bilen!

RunTobyRun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

fyra × 3 =