«

»

sep 13

Bloggen fyller 6 år!

Ja, tänk vad tiden går! I helgen är det sex år sedan jag sjösatte min lilla blogg – lagom till att jag noterade PB på halvmaran i Trondheim.

Förvisso var det 20 minuter långsammare än jag noterade när jag var ung, smal och hyfsat snabb (1996) men det räknas ju inte – längre… Och är det något jag försökt förmedla under de här åren så är det att det inte bara är tider och resultat som räknas – utan upplevelser.

Sex år är en anmärkningsvärd ålder för en blogg och varje år frågar jag mig själv om jag ska fortsätta… Men vi säger som på backyard ultra – vi tar väl ett varv till!

RunTobyRun!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 + tjugo =