The botten is nådd

Bara att inse faktum – den förbaskade hostan vägrar släppa och det kommer att innebära en hel månad utan att jag lyckats springa en enda meter. Och det känns förstås inget vidare, börjar bli ganska rastlös nu…

Förra våren, när jag en liknande förkylning, lyckades jag ändå få ihop 6.7 km och det trodde jag skulle bli ett svårslaget bottenrekord. Men, ödet ville annorlunda. Sprang senast den 18/8 och jag räknar inte med att det blir något förrän tidigast nästa vecka.

Det innebär också ytterligare ett inställt lopp – vilket innebär att jag i år bara sprungit fyra av åtta planerade lopp och det är förstås ingen kul statistik. Å andra sidan är det med vetskapen att det hade varit akut ohälsosamt om jag spungit och trots allt är det viktigare att må bra och bli frisk än att springa lopp.

Får nu försöka göra det bästa av motgången, när jag väl kommer igång igen, och lägga upp en långsiktig plan för hur jag ska bygga upp formen igen. Det känns alltid lika jobbigt i början men det är skönt när man tagit sig uppför backen och kan andas ut uppe på krönet 🙂

2 kommentarer

  1. Nej fan vad tråkigt att du missar ett lopp till. Hoppas du slipper fler förkylningar/andra sjukor när den här väl har gått över.

    1. Tack Märta, doktorn hörde inget konstigt idag så det ska förhoppningsvis bara vara en tidsfråga innan det släpper

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

8 − fem =