Rött ljus igen

Den långa vägen tillbaka – del 3: så var det dags igen, en ny förkylning med rejält ont i halsen, och därmed ett nytt trist stopp på vägen tillbaka. Dessutom fick jag en nytt anfall i gallan och fick besöka akuten på Sahlgrenska i Göteborg – dit jag åkt med familjen för lite höstlovsmys. Ja, Göteborg alltså, inte akuten för där var mysfaktorn rätt låg efter det att de tagit en en skottskadad kille från en misstänkt gänguppgörelse och vars liv inte gick att rädda.

Har ändå, innan jag fick den senaste förkylningen, hunnit med sju lugna pass på 5.3-7.8 km och redan nått målet för den 13/11 som är att springa 6.7 i ett tempo under 5.30. Hoppas nu bli av med den här skiten lite snabbare än den förra (nästan 8 veckor) och kunna ta sikte på att klara milen igen – fortfarande utan krav på att det ska gå superfort. Gäller att ta det varligt och sakta bygga upp formen igen.

Ett bakslag, javisst, för en som bara vill ut och kuta. Men tro inte att jag gett upp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

nitton + tre =