Bästa soundtracket?

Åh, den här är bra att springa till, konstaterar K när Jonathan Johanssons ”En hand i himlen” går igång på spotify. Och Axwell/Ingrosso… Och den här…

Ja, vilket är egentligen det bästa soundtracket på löprundan? Släng ut en fråga på facebook eller ditt löpforum och du kommer garanterat snabbt att få en massa bra förslag!

En annan god idé kan vara att söka på Spotify efter Runners World’s läsarlista, som bjuder på en ganska intressant blandning. Allt från spinningpassens pumpande beat till klassiker som Born to Run (förstås!) och andra lite mer överraskande spår. Rensa och lägg till efter eget tycke och humör!

spotify

Själv har jag egentligen inget bra svar på frågan om vilket soundtrack som är bäst. Det beror liksom på.. Jag ägnar ofta mina löprundor åt att lyssna in mig på nya plattor eller, som inför konserten med Manic Street Preachers för några veckor sedan, ett par gamla plattor som jag inte hört på ett tag. Dagsformen avgör: rock eller pop? Ibland tar jag till de riktigt tunga grabbarna, som Nightwish, Powerwolf och Hammerfall, men annars funkar det mesta… Weeping Willows, Jonathan Johansson, Bowie, Ghost, Ellie Goulding, Muse, Saga, Europe… Fast kanske inte riktigt vad som helst, när jag tänker efter. Det känns lite corny att sticka ut och lyssna på opera i löpspåret, för meditativt med lugn barockmusik och husguden Chet Baker gör sig också bättre i andra sammanhang än under en löprunda längs 101:an, hur bra han än är/var!

Fast det allra bästa soundtracket är nog ändå en vacker försommarkväll, när koltrastarna sjunger och fälten fylls med positivt energi. Såna dagar blir hörlurarna kvar hemma!

RunTobyRun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

sex + 17 =