Provocerande gratulationer (uppdaterad)

Cph Marathon 2016

Häromdagen fick jag ett uppskattande gratulationsmejl från arrangörerna bakom Copenhagen Marathon, där de gratulerade mig till insatsen och hoppades att jag var nöjd med mitt race. Vilket jag förmodligen hade varit, om jag hade kommit till start och gått i mål…

Det hade givetvis varit smartare om de skickat ut grattismejlen efter resultatlistan istället för till alla anmälda löpare, vilket jag påpekat för arrangörerna (väntar dock fortfarande på svar***).

Nu kan jag skratta åt mejlet eftersom det är så uppenbart koko, jag kom ju aldrig till start på grund av min onda rygg. Hade jag däremot tvingats ge upp efter 30-35 kilometer på grund av någon obehaglig skada eller till och med fått uppsöka sjukhus, så hade jag förmodligen känt mig grymt provocerad av mejlet.

Sparta brukar vara väldigt duktiga på att arrangera både små och stora lopp, så jag hoppas de tar till sig av mitt förbättringsförslag (och gärna bjuder mig på starten till nästa års lopp som tack för hjälpen).

RunTobyRun!

*** Uppdatering (7/6): har nu fått svar från arrangörerna där de beklagar att jag fick mejlet, det skulle givetvis bara gått ut till dem som fullföljde loppet men på grund av något tekniskt strul gick det ut till alla. Men problemet ska garanterat vara löst till nästa år 🙂

1 kommentar

  1. Haha lite förvirrade 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

17 + nitton =