RWR – hur går det egentligen?

Med mindre än fyra veckor kvar till Helsingborg Marathon börjar nedräkningen gå väldigt fort och frågan är om jag kommer att få till något riktigt långpass för att på allvar testa Run-Walk-Run.

Hittills har det blivit sex testpass: 28 mars (13 km), 3 april (21.3 km), 29 maj (11.2 km), 5 juni (17.6 km), 15 juli (21.1 km) och i går, 8 augusti (15 km, terräng) – däremot har det tyvärr inte blivit något riktigt långpass på 28-30 km, som jag hade hoppats kunna genomföra redan i maj men så blev det inte och förmodligen blir det svårt att hinna med det innan Helsingborg. Trots allt är det ju mindre än fyra veckor kvar och ”mitt i” denna period ligger dessutom halvmaran i Veberöd. Plus att kroppen inte bara behöver träning utan även hinna med lite vila..

Men hur har det då gått med mina försök? Funkar RWR? Vilka erfarenheter har jag dragit hittills av metoden? Läs mer om Run-Walk-Run HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

arton + tre =