Förkylt…

Förkylningen går in på sitt femte dygn med halsont och snuva och att sticka ut och kuta är förstås inte att tänka på. Även om det är just det jag gör…

Ja, det är abstinens modell större. Jag vill ju ut istället för att sitta och titta ut genom fönstret och drömma bort längs grusvägen, in genom ett parti bokskog, uppför en slänt…

En snabb titt i träningsdagboken visar att jag – trots allt – hållit mig frisk sedan början av februari även om detta faktum, just idag, känns som rätt klen tröst. Håller alla tummar jag har för att det är snabbt övergående – har verkligen inte råd med en sån där rälig sjuveckorshosta som jag hade förra hösten. Nej, fy för den fuktige!

RunTobyRun!

2 kommentarer

  1. Tråkigt, hoppas det är snabbt övergående!

    1. Får vi hoppas! Planen är löpning i morgon (i Uppsala)och att orka långpass (typ 20+) nästa helg. Är bättre men inte helt bra så vi får se hur det blir i morrn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

femton − sex =