Sämsta uppladdningen

Jag har bestämt mig. Det är dags att sluta tycka synd om mig själv även om uppladdningen är lika med noll – eller rent av ligger på minus – inför säsongspremiären nästa söndag.

Vid det här laget är förkylningen inne på sin sjuttonde dag och alltjämt en sån där irriterande humörsänkare: ingen feber, inget kräk, inget riktigt, konkret utan bara ett gäng småskit som att det retar lite i halsen, det kommer lite snuva och att jag känner mig lite öm i kroppen. Lite ont i nacken också idag, men det beror förmodligen på att jag sovit på något konstigt sätt.

Snabbtitten i träningsdagboken är heller ingen munter läsning – utförsbacken under februari visar träningsmängden jämfört med en fiktiv farthållare inställd på 30 km per vecka, vilket hade varit en lagom dos så här års. Blir tungt att ta igen!

Sammantaget: en usel uppladdning inför 10-kilometersloppet i Monaco på söndag, OM jag nu kan springa, vi får väl se om skiten släpper. Men hoppet är ju det sista som överger människan och förhoppningsvis är det här sista gången i år som jag tycker synd om mig själv när det gäller löpningen. Det kunde ju trots allt varit värre. Och, som sagt. Jag har ju bestämt mig..

RunTobyRun!

2 kommentarer

  • Christina Sedwall8 mars, 2017 kl. 22:30
  • Svara

  Har de någon maxtid i Monaco? Annars kan man ju faktiskt GÅ 10 km även om det inte är vad du, eller någon annan, tänkt från början.
  Lycka till!
  Christina

  1. Hej, vet ej om de har maxtid. Förra året, när jag sprang 23.8 km (det som nu ställts in) hade de en maxtid på 2:45 vilket är lite tuffare än brukligt (halvmara 21 km har ofta 3 timmar som gräns).

   Joggade lätt i tisdags – tungt – och gör ett nytt försök i kväll och sen får vi se på söndag. Fort lär det inte gå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

tio + sexton =