Löparbidrag även 2017

Så var årets första kvartal till ända och därmed dags för årets första löparbidrag, som denna gången går till Barncancerfonden.

Det är tredje året i rad som jag sätter in en krona per tränad kilometer och kvartal till organisationer som uträttar viktigt arbete i världen. De första åren har pengarna gått till Unicef, Skandinaviska barnmissionen, Läkare utan gränser och Plan Sverige men i år blir det delvis nya mottagare.

Efter att ha pratat cancer med en av lagledarna för Barncancerfondens ”Ride of Hope Europe”, som bland annat kommer att ägna en sommarvecka åt att cykla från Prag till Varberg, kändes valet givet att detta kvartal springa för Barncancerfonden.

Visserligen har det varit ett tufft kvartal, sett till förkylningar och annat elände, ändå lyckades jag tack vare mina många gångpass komma upp i 290.7 km. Löftet är dock, precis som tidigare, att skicka det jag satt upp som mål och därför blev det en Swish på 300 kr.

Nästa kvartal springer jag återigen för Unicef.

RunTobyRun!

2 kommentarer

  1. Bra grej!

    • Christina Sedwall4 april, 2017 kl. 19:45
    • Svara

    Ser fram mot fler rapporter från Svaneholm. Låter som ett perfekt ställe att både följa årstiderna samtidigt som man, dvs du, kan träna varierad löpning. Kul med illern. Vem vet vad du krockar med nästa gång.
    Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

nitton + fyra =