Inställt på Knutstorp

Nej, det blev inget traillopp på Söderåsen idag eftersom arrangörerna av Rainbow Run blev tvungna att dra i nödbromsen och ställa in på grund av att det var för få anmälda.

Det är förstås trist på många sätt och vis, speciellt med tanke på min diskussion i förra inlägget med Leif från Dalarna om hur viktigt det är att värna om de små gräsrotsloppen på landet.

På Knutstorp drog ett gäng entusiaster igång Rainbow Run i höstas med målsättning att dra in pengar till något hedervärt HBTQ-relaterat projekt. Då gick loppet inne på racerbanan (ett trevligt arrangemang trots kall motvind på långrakan), nu var tanken att släppa ut löparna på tvä vårgröna banor om 6 och 12 km. Men nu blev det inte så och det är trist. Hoppas Fredrik & co nte är knäckta och lider allt för stor ekonomisk förlust utan kommer laddade igen till höstens löpfest.

För egen del kom dock mejlet igår kväll ganska lägligt eftersom jag börjar bli sjuk och faktiskt inte hade kunnat springa något lopp i dag. Men jag hade unnat andra att få göra det!

RunTobyRun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

tjugo − 20 =