Heja Olle!

Han började i Timrå den 1 augusti och har snart hunnit halvvägs på sin 177-milalöpning genom Sverige – bra jobbat, Olle!

50 kilometer blev det i söndags och därmed totalt 824 – ett imponerande kraftprov som innebär att Olle Svalander sprungit längre på fyra veckor än jag gjort på hela året (vilket på sätt och vis är lite knäckande för en som hade hoppats vara uppe på i alla fall 1000-1100 km så här års).

Jag sprang med Olle ett par gånger i början av sommaren och följer nu nyfiket hans dagliga rapporter via Facebook och bloggen ”Hitta hem” och slås inte minst av alla hjälpsamma människor han träffat på längs vägen. Självfallet har jag också satt in en slant till hans insamling för Västsahara, 421,95 kronor för att vara exakt. Gör det du också!

RunOlleRun!

Olle i hårdträning inför sitt stora löpäventyr. Gissar att det blivit en hel stretching sedan jag tog denna bilden i juni utanför Smygehuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

9 − 2 =