Från ont till ömt till…

Nej, det har inte känts särskilt bra efter hemkomsten från Kanada och då tänker jag inte på den där vanliga tomheten som brukar infinna sig när en semesterresa är över. Man vill ju ha mer! Nej, jag tänker förstås på mitt vänstra knä.

Har tagit det hyfsat lugnt sedan hemkomsten, bara några längre promenader, och det är bättre men långt från bra. Det gör inte ont längre utan ömmar, speciellt när jag rör mig i sidled och det värsta är att det ibland känns som att knäleden ska gå bakåt. Inte kul alls. Men som sagt, det går åt rätt håll och till helgen kanske jag vågar jogga en liten runda för att se om smärtan kommer tillbaka och gör den det, ja då ska jag förstås ringa och boka tid för koll.


Mina resultat i Montreal: 5 km på 23:25 samt 21.1 km på 2.01:59

Vi var några hundra som sprang ”remix challenge” i Montreal, det vill säga ett lopp lördag och ett lopp söndag. Har mejlat arrangörerna för att försöka få ut någon form av statistik eller resultatlista för det hade varit kul att se de sammanlagda tiderna.

Själv var jag 18:e i min åldersklass (M45-49) på 5 km och har kollat manuellt hur det gick för de som var före mig i mål och det visade sig att åtta av dem även sprang halvmaran och av dessa var fem snabbare än mig, tre långsammare. Sedan är det förstås ett hästjobb att sitta och kolla alla andra tider manuellt så det låter jag bli. Men det hade varit kul att veta…

Nåväl, tar det lugnt ytterligare ett par dagar så får vi hoppas att knät mår bättre!

RunTobyRun!

 

1 kommentar

    • Christina Sedwall5 oktober, 2017 kl. 16:42
    • Svara

    Alltså knäleden bakåt. Det har väl bara flamingos. I övrigt har det varit roligt att se alla fina bilder från Montreal. Var förmodligen kul att vara med även som åskådare med rockband och allt.
    Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

9 + nio =