Redo för BUS!

Yes, fick en av de 200 åtråvärda startplatserna till sommarens Backyard Ultra Sydkusten i sommar.

I söndags hade medlemmar i Sweden Runners chans att tjinga de första 75 startplatserna till BUS – som tog slut på 7 (!) minuter. Så det gällde att vara laddad framför datorn klockan 21 i kväll, redo med kreditkortet, skön australiensisk progrock som soundtrack, fullt fokus på klockan i nedre högra hörnet och redo att klicka på musen för att lägga beslag på någon av de sista 125 platserna…

Men det gick – så nu är det bara att se fram mot ännu en upplaga av detta fantastiska lopp. Läs om 2018 års lopp HÄR!

RunTobyRun!

Uppdatering: det tog 2,5 minuter innan de 125 platserna tog slut! Otroligt! Missade du en plats? Ge inte upp utan håll utkik efter väntelista och den byteshandel som brukar uppstå veckorna innan loppet när skadade eller semestrande löpare erbjuder andra sina platser. Funkade för mig i fjol, fick till och med rätt storlek på tröjan!

2 kommentarer

  1. Hade jag vetat att de var så eftertraktade hade jag suttit bänkad vid datorn prick kl 21. Jag trodde jag var tidigt på det när jag gick in vid 21.09 men det var tydligen alldeles för sent.

    1. Trist, men som jag skrev ovan och på din blogg igår, det kommer garanterat att finnas biljetter till salu veckorna innan loppet. Jag ska hålla ögonen öppna åt dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

2 × ett =