Förkylt

Två veckor efter Färöarna visar träningsdagboken fortfarande på 0 meter löpning. Orsaken är den stora höstförkylningen, som var och varannan går omkring och suckar över och som det inte finns så mycket att göra åt mer än att bara vänta ut den och hoppas att den går över så fort som möjligt.

Jag hade planerat in några extra dagars vila efter äventyret på Färöarna, men är nu uppe i två veckor och det kommer att behövas ytterligare några dagar innan jag vågar testa att ge mig ut igen. Det betyder 5-7 missade pass, varav minst ett långpass (som jag hade planerat in nu i helgen). Surt, men som sagt: inte så mycket att göra åt.

Finns det något positivt med detta? Ja, det gör det förstås. Kroppen mår säkert bra av att vila – även om det hade varit bättre att ta det lugnt i mitten av november, när årets alla mål klarats av. Och det kunde ju varit värre – exempelvis om förkylningen hade slagit till dagen innan vår lilla bergsbestigning på Färöarna.

RunTobyRun!

Du kommer att kunna läsa mer om loppet på Färöarna i magasinet Springs höstnummer, som kommer ut någon gång i november. Har precis skickat in artikel och bilder till redaktionen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

tre × ett =