Nitlott

Som väntat var intresset rekordstort för att springa årets upplaga av New York City Marathon. Någon plats över för mig blev det förstås inte och det är kanske lika bra det, med tanke på skador och annat som stör träningen.

Enligt uppgift var det betydligt fler än vanligt som anmälde sig ”på tid”. För oss andra, som inte har chans att kvala på tid återstod således lotteriet – som lockade 50 procent fler, jämfört med i fjol. Men 4 262 platser till drygt 185 000 ansökningar, ja det säger ju sig själv att man ska rejäl tur i så fall och det hade inte jag.

Det är bara att inse att jag hade min chans i höstas att springa NYCM och att det nog är ett lopp jag bara kommer att få springa i fantasin. Å andra sidan har jag idag 3500 kronor mer på banken än jag skulle haft om jag hade fått en av vinstlotterna.

Dessutom har jag ju Berlin att se fram mot. Sju månader dit, så jag ska väl förhoppningsvis få igång kroppen tills dess. Men som det känns nu kommer det att krävas en liten ”bragd” för att ta mig runt och då är det förstås skönt att slippa fokusera på ytterligare en mara, fem veckor senare.

Fast jag hade ju inte tackat nej…

RunTobyRun!

NEW YORK 2019 BILDER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

18 − 16 =