Inget BUS i Trelleborg i år

Den 4 juli var det meningen att Sweden Runners skulle arrangera BUS i Trelleborg (Backyard Ultra Sydkusten). Men av detta blir det förstås ingenting och det är extra synd med tanke på att det är ett så trevligt lopp. Men BUS-banan finns ju naturligtvis kvar hela året om – redo för ett möte med dina fötter!

I morse blev det tre varv runt banan, varav de två första i långsamt BUS-tempo, det vill säga runt minuten långsammare än normalt träningstempo. Tredje och sista varvet körde jag som Run-Walk-Run, vilket bara var ett par minuter långsammare än varv två, 6.7 kilometer på 48:40.

Hade tur att få möta morgonen ihop med en räv, en jättetjock fasan, lammungar, svanfamiljer, en grodsymfoni av rang och så naturligtvis vildkaninerna längs gång- och cykelvägen tillbaka ut mot Albäcksvallen. Alltid vildkaniner!

Enligt Garmin förbrände jag ungefär 1800 kalorier under passet och det är ju jättebra – synd bara att jag sedan drabbades av okontrollerbara cravings och blev tvungen att återställa en del av de förlorade kalorierna medelst en milkshake. Så gott…

RunTobyRun!

(som sprang BUS 2018 och 2019 men inte skulle haft möjlighet att springa årets lopp eftersom det krockar med annat. Men jag springer gärna igen 2021!)

Räven hann jag inte få på bild men här är i alla fall flyktvägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

fem − tre =