Vilka nya upptäcker gör du idag?

Upptäckte en ”ny” grusväg igår och kände direkt att den där måste jag testa!

De senaste åren har jag försökt variera min löpning så mycket som möjligt och komma ut i ”ny” natur, exempelvis på Skåneleden. Men ibland behövs det inga halvdagsexpeditioner för att utforska ny mark – den kan ju lika gärna ligga precis runt hörnet. Eller i alla fall inom några kilometers radie…

I går, när vi gick i bra tempo till medeltidsruinen Månstorps gavlar upptäckte jag en ”ny” grusväg som letade sig upp norrut. Det visade sig vara en skön, böljande väg mellan fält och hästhagar och bjuda på flera backar. Tyvärr tog den slut efter cirka två kilometer vid en gård, där jag blev tvungen att vända, men det blev ändå en oväntad och trevlig krydda i träningen. Totalt blev det en mil idag, varav drygt hälften på grus. 

Vart går din nästa upptäcksfärd till fots?

RunTobyRun!

Månstorps gavlar – ruin av medeltida borg med vallgrav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

10 + sexton =