Fin vandring på Österlen

Idag blev det drygt 10 kilometer vandring på Österlen, varav cirka 8.8 på Skåneleden SL4/6 från Brösarp via Haväng till Vitemölla.

Etappen bjöd på skog, beteshagar och vackra sandstränder men var mindre kuperad än jag trott. Söder om väg 9 ligger ju Brösarps berömda backar, som är betydligt tuffare att ta sig an. Helt klart en trevlig etapp!

Men det roligaste med vandringen var att vi, högst oväntat, mötte två gamla kursare på leden mellan Haväng och Vitemölla. Den ene har jag regelbunden kontakt med och träffar vartannat år, den andre har jag nog inte träffat sedan 1998 – vad är oddsen?

RunTobyRun!

BILDER FRÅN MINA 19 ETAPPER (HITTILLS) PÅ SKÅNELEDEN

Högst otippat möte med Magnus och HC!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

fyra + tjugo =