Havsutsikt i Skanör

Dagens runda blev i Skanör och bjöd på betydligt finare utsikt än gårdagens i Staffanstorp. Den innebar också att jag kunde bocka av en tarm om 4.7 km av Skåneleden som jag tidigare inte sprungit.

Hade jobbärende i Skanör och då följde förstås löparskorna med. Det blev en skön runda i strålande eftermiddagssol, nästan vindstilla och vacker utsikt över Öresund medan jag rundade ”Knösen” – den del av Skåneleden som blev över tidigare i somras när jag rundade Falsterbonäset i två etapper. Fortsatte sedan ner över våtmarkerna till badhytterna och sedan tillbaka upp genom vackra Skanör.

Det blev, kort och gott, en runda som gjorde mig på gott humör!

RunTobyRun!

Dagens del på leden: den nordligaste slingan (20)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

femton + sju =