Jobba hemma…

Sedan ett halvår tillbaka jobbar jag hemma två eller tre dagar i veckan. Blir rätt mycket stillasittande och sega digitala möten och ibland känns det väldigt stelt i ryggen.

Men den här veckan har jag schemalagt två långluncher för en jogg och en promenad i bra tempo – ett bra sätt att utnyttja ljuset nu när vi går mot mörka kvällar. Och även om jag börjar jobba lite tidigare och slutar lite senare blir arbetsdagen kortare – slipper ju pendlingen. Och får mer tid över till annat på kvällen!

RunTobyRun!

1 kommentar

  1. Det blir en hel del hemmajobb här med, och jag undrar om inte det kan förklara en del av allt ryggont/ryggstelhet man upplever. Min rygg mår åtminstone betydligt bättre på jobbet där jag har en ordentlig kontorsstol och höj- och sänkbart skrivbord.¨
    Krya på ryggen (igen)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

7 + tre =