Paket från Polen

I morse skulle jag egentligen satt mig på flyget till Polen för att göra VM-debut på halvmaraton. Men något lopp blir det ju inte, förutom möjligen för eliten, och för egen del var det kanske lika bra det med tanke på att ryggen strular igen.

Som tröst (eller provokation?) damp det idag ner ett paket från Gdynia med de grejor man skulle fått på löpexpon – påse, nummerlapp, ryggsäck och tröja. Plus den coola VM-medaljen med inbyggd kompass och den vore det ju synd att kasta men av förklarliga skäl kommer den att hamna längst in i lådan bakom det bling som jag faktiskt kämpat till mig.

I stället för Polen hade jag planerat att springa en halvmara på hemmaplan idag eller i morgon, från Trelleborg och hem till byn, men eftersom ryggen krånglar får jag istället roa mig i gångfart och på gymmet.

RunTobyRun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

fyra × 5 =