En bra dag!

Gymmet, promenad längs havet och sedan löpning i skogen – det blev ju en riktigt bra måndag! Men när jag tittade ut i morse tänkte jag

…att var sjutton kom det där från, det vita, frusna som låg på marken? Kom inte det lite otippat? Men det såg ju rätt vackert ut där det låg som ett tunt tyst lager på gräset och trädgrenarna längs min väg till gymmet.

Vi är ju inte så vana vid den här typen av prydnadssnö här nere i Skåne för när det väl snöar, typ en eller ett par dagar om året, brukar det komma hemulskt mycket – inte sällan i kombination med kraftiga vindar – som gör det minst sagt chansartat att ge sig ut i trafiken. Förra året kom det dock lite lagom med snö den 23 december innan allt smällte bort på juldagen. Men vi fick i alla fall en vit jul…

Efter ett mellanmål styrde jag kosan mot Lomma, där jag mötte upp Löp-Ola och hans hund för en promenad söderut längs havet på Skåneleden. Tempot blev kanske lite långsammare än jag brukar, hundens nos behövde ju också jobba, men det kompenserade jag sedan i Habo Ljung där jag kunde sträcka ut i ett behagligt löptempo i skogen – totalt 7.3 km plus 4.5 i hundnosfart. En bra dag!

Lediga måndagar för träning är ju faktiskt ingen dum idé…

RunTobyRun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

4 × 5 =