Sista rycket

I går var det dags för en avslutande ”photo session” till mitt lilla bokprojekt och vi kunde knappast valt en bättre dag! Blommorna lyste i kapp med solen och då kunde inte ens jag behålla långbrallorna på!

Jag är ju lite frusen av mig och varje år känns det som att jag är sist av alla att ta fram shortsen och springa barbent. Men i går, när termometern visade upp mot 18 grader, kändes det förstås fånigt att springa i långbrallor. Speciellt som kameran skulle fram och det var gott om publik i Lunds vårfina stadspark. Så i år är jag kanske inte sist!

Projektet närmar sig nu målgång och det enda som återstår är att lägga in en sista dagsaktuell slutknorr innan jag släpper ”utkastet” för fri nedladdning den 1 maj. 164 sidor – inget skryt, bara löpning!

Håll utkik!

RunTobyRun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

arton − fem =