Boken närmar sig 500 – och så lite rövare på det

En vecka efter släppet närmar sig bokversionen av RunTobyRun 500 visningar och nedladdningar – jättekul att så många redan hittat in på sidan!

Det är förstås jättesvårt att sätta något bestämt mål för hur många läsare jag vill locka till boken – trots allt finns den ju bara som PDF via bloggen.

Hittills har jag bara marknadsfört boken på enklast tänkbara vis – det vill säga via Jogg samt mina egna konton på Facebook, Instagram och Linkedin, men det har ändå varit tillräckligt för att det ska rassla in besökare på sidan i jämn takt.

Men något mål måste man ju ha – så jag satte ett första mål till 500 visningar eller nedladdningar, baserat på att mitt första inlägg om projektet lockade drygt 1 000 läsare. Kan jag få hälften av er att bli nyfikna och kolla in boken är det en bra början (som jämförelse har inlägget om själva boksläppet haft 727 visningar på Jogg).

Jag hoppas också på att få lite medial uppmärksamhet så småningom och det ska väl förhoppningsvis locka ännu fler. Men oavsett vad räkneverket stannar på så är jag jätteglad för att ni är så många som är nyfikna!

Hur var det då med rövarna? Jo, efter sju raka träningsdagar blev det i dag en utflykt i lugnare tempo, närmare bestämt en liten familjeutflykt med gott om tid att njuta av vitsippor, ramslök och den begynnande grönskan i bokskogen.

Platsen var Rövarekulan, mellan Lund och Eslöv, som jag upptäcke i vintras under en av mina utflykter på Skåneleden. Stället är en rätt märklig upplevelse – man springer längs en platt åker och kommer fram till några träd och så öppnar sig en ravin. Efter den rundan konstaterade jag att planerar redan för att komma tillbaka hit igen framåt maj, när bokarna börjar spricka ut i grönt, för då kan det nog vara snudd på magiskt vackert. Och nu var det alltså dags – men kanske kom vi en vecka för tidigt? En vecka till, eller två, sen är det nog som allra vackrast!

RunTobyRun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

sju − fyra =