Sommarens mest spännande bild

Man brukar säga att man inte kan se skogen för alla träden, men stanna upp en stund och titta på bilden ovan…. Vad ser du?

För mig är detta utan tvekan sommarens mest spännande bild. Den andas frisk luft, skogens alla dofter, blåbärsris och en tillvaro utan stress, motorbuller och föroreningar. Det är den svenska ursjälen, människan och skogen, den signalerar välmående och bjuder in oss till att fånga dagen, nyttja ljuset, andas luften. Leva.

Detta är den totala kontrasten till att springa på asfalt bland bilister och avgaser eller att hålla koll på klockan för att till varje pris persa eller hålla ett förbestämt tempo. Skogen bara är – så vad har du för ursäkt? Ta på dig ett par bekväma skor och ge dig ut i valfritt, lämpligt tempo!

RunTobyRun!

Bild från Fämtleden i Värmland mellan Branäs och Amjörby, 12 juli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

femton + arton =