Upptäcker Leiden – självfallet med löpardojor på fötterna

Nyfiken på en ny stad eller plats? Ta med löpardojorna i så fall och upptäck stället i lagom tempo!

Jag har sagt det förr och gör det igen – löpning är ett lysande sätt att uppleva en ny plats. Så när jag nu skulle till Holland googlade jag på running+Leiden och fick direkt tips om en runda på cirka 6 km längs en av de större kanalerna. Printade ut en karta för säkerhets skull – vilket var rätt klokt. Garmin mätte rätt men hittade på en egen startpunkt istället för vid hotellet (”tarmen”’ut till kanalen). Rundan passerade bland annat Rembrandtsplein, som ligger vid platsen där konstnären föddes.

Det var fullt med folk på uteserveringar, i parker och längs vattnet – vem vet när det blir sån här fin kväll nästa gång?

RunTobyRun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

ett + två =