Deprimerande

En snabbtitt i telefonens stegräknare visar en rätt deprimerande kurva – där den stora boven är mina uteblivna löprundor:

Nej, nedgången från november och framåt beror framför allt på två förkylningsomgångar och två månaders ömmande hälar – plus ett antal innesittardagar över jul och nyår där vi betade oss igenom alla Harry Potterfilmerna och åt en massa mat. Men jag ska absolut inte skylla på Harry Potter… Hade jag bara mått bättre i fötterna hade jag givetvis hunnit med både löpning och film.

Staplarna är som sagt hämtade från mobilen och allt annat än exakta – de pass jag gjort på löpbandet är exempelvis inte medräknade eftersom jag inte haft telefonen på mig då. Men det är förstås en klen tröst… Får hoppas på februari!

RunTobyRun!

Diagrammet visar kilometer/dag i snitt per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

8 − 6 =