Framme vid vägs ände


Efter tio år som löpare och snart åtta år som bloggare känns det som att jag nått vägs ände – i alla fall med bloggen – och att det är dags att parkera den för gott.

Man ska förstås aldrig säga aldrig och därför kommer jag att behålla sajten runtobyrun.se ett tag framöver. Förmodligen kommer det att klia i fingrarna emellanåt, så det är fullt tänkbart att den fylls på med något lopp eller så i framtiden, men annars är tanken att sätta punkt i och med nästa veckas utflykt till Göteborgsvarvet.

Du som har följt bloggen minns säkert att jag kände att inspirationen började tryta redan under pandemin, något som jag tillfälligt lyckades kurera genom projektet att bubba om närmare 550 inlägg till RunTobyRun i bokform, som jag släppte digitalt den 1 maj förra året. Sedan dess har det blivit ytterligare ett gäng inlägg på bloggen, men nu har den mentala bommen slagit igen.

Återstår således bara att hoppas att du ”hänger med” till Göteborg och så ses vi kanske någonstans i spåret eller vimlet. Tack för visat intresse!

RunTobyRun!

PS. Boken går fortfarande att läsa eller ladda ner gratis som PDF på www.runtobyrun.se/boken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

3 × 5 =